26 maj 2022
13:00

Tösse IF

Referat: Bengtsfors IF - Tösse IF

Torsdagens match slutede med vinst till BIF med 3-1(2-1) Målskyttar för dagen var 1-0, 7 min Frida Enarsson ass Hanna Utter, 2-0, 13 min Alwa Halldén Björk ass Elin Olofsson, 3-1, 60 min Elin Olofsson ass Ebba Fransson. Vi börjar matchen bra och första målet kommer till efter ett bra presspel på motståndarnas planhalva, vi stressar Tösse till att spelat bollen hem och återerövrar bollen högt, Hanna passar Till Frida som vänder bort en Tössespelare och skjuter bollen otagbart i mål. Vi fortsätter att spela bra och efter en hörna av Ebba så når Elin högst på bollen som dimper ner till en helt fri Alwa som sätter bollen i mål. Tösse flyttar frampositionerna och sätter högre press för att kvittera, i den 37 minuten så ger det utdelning då Tösses Anna Söderqvist sätter bollen i mål. I slutet av halvleken tar vi tag i spelet igen och skapar ett kanonläge där Tösses målvakt gör en jätteräddning på Cornelias skott, 2-1 står sig halvleken ut. I den andrahalvleken så för vi spelet med ett stor bollinnehav och skapar chanser för att utöka ledningen och i den 60 minuten får vi en hörna som Ebba slår och Elin nickar in bollen i mål. Resten av halvleken spelar vi stabilt och Tösse spar ett friläge och i slutet så gör det ett sista försök att komma närmare, men Tilda Johansson gör återigen en stabilt match likaså hela laget. Tre välförtjänta poäng och nu ser vi framemot nästa match som är på torsdag den 2 juni borta i Frändefors mot Kroppefjäll/Frändefors, den börjar kl 19.00.